ADANA / ÇUKUROVA - Şehit Tolga Özdinç İlkokulu

Ayşe KABACIK - Okul Müdürü

1965 yılında Tarsus’un İncirgediği köyünde doğdu. İlkokulu İncirgediği köyü ilkokulunda, orta, lise öğrenimimi Adana’da tamamladı. Yüksek Öğrenimi 9 Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Demirci Eğitim Yüksekokulu’nda tamamladı. 1999 Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İlköğretim Öğretmenliği Lisans Tamamlama Programı Türkçe Bölümünden mezun oldu. 14.02.1994 yılında Erzurum ili Çat ilçesi Ağaköy Şehit Osman Gülmez İlkokulu’nda göreve başladı. 1994 yılında Seyhan- Sarıhamzalı İlköğretim Okulu’na sınıf öğretmeni olarak atandı. Aynı okulda 1996 yılında Müdür Yardımcılığı görevine başladı. Bu göreve devam ederken Seyhan-Gökçeler İsmail Kayhan İlköğretim Okuluna Müdür Vekili olarak (1999-2001) görevlendirildi. Görevlendirme  sona erdikten sonra Sarıhamzalı İlköğretim Okulundaki Müdür Yardımcılığı görevine döndü. Bu görevini 2002 yılında aynı kurumda Müdür Baş Yardımcısı olana kadar devam ettirdi. 2002-2005 yılları arasında Müdür Baş Yardımcılığı görevinde bulundu. 2005 yılından 2009 yılına kadar aynı kurumda Müdür Başyardımcılığı yanında Müdür vekilliği görevini de yürüttü. 2009 yılından sonra Sarıhamzalı İlköğretim Okulu’na müdür olarak atandı.2014 aralık ayında Solaklı Atatürk İlkokuluna okul müdürü olarak görevlendirildikten sonra 01/07/2019 tarihinden itibaren okulumuzdaki görevine başlamıştır.İşletme Yönetimi alanında Yüksek Lisans yapmıştır.  Uzman Öğretmenliği vardır.İki kız annesidir.