ADANA / ÇUKUROVA - Şehit Tolga Özdinç İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YIL DÖNÜMÜ PROGRAMIMIZ. BU ANLAMLI PROGRAMI HAZIRLAYAN SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE VE DEĞERLİ ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

3/A Sınıf Öğretmeni Esin GÜNDEŞLİ, 3/B Sınıf Öğretmeni Duygu GENAL KAYA ve öğrencileri tarafından Değerler Eğitimi Projesi (ÇEDES) kapsamında Yaşlı Bakımevi ziyareti yapıldı. Bakımevi’nde kalan kişilerin yüzlerini güldürmek, onlarla sohbet edip yalnızlıklarını paylaşmak, onlara toplumun bir parçası olduklarını hatırlatmak ve öğrencileri bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen ziyaret oldukça keyifli geçti.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anarız.

Ey yükselen yeni nesil! gelecek sizindir.

Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz (M. Kemal ATATÜRK)

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın

100. Yıl dönümü kutlu olsun.

Nis

Okulumuzun Handan KARAY ULUĞ Robotik Kodlama Sınıfı ve Kütüphanesi'nde Robotik Kodlama ve kitap okuma derslerimiz devam ediyor. Öğretmenlerimiz koordinesinde sınıflarımıza Robotik kodlama dersleri verilmektedir. Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için kitap okuma saatleri düzenlenmiştir.